Спипаха мъртво пиян шофьор на булевард "Тутракан"

2
Срещу 52-годишния водач е образувано бързо производство за престъплението
Срещу 52-годишния водач е образувано бързо производство за престъплението Снимка: архив

Спипаха мъртво пиян шофьор на булевард "Тутракан", чиято проба е отчела 2,42 промила алкохол в кръвта

На 21 май около 22:40 часа на бул. "Тутракан" в Русе служители от Второ РУ и Пътна полиция са извършили проверка на лек автомобил „Нисан“, при която като водач установяват 52-годишен мъж, който е седнал зад волана на превозното средство след употреба на алкохол. Пробата с техническо средство е показала концентрация на етилов алкохол над 1,2 на хиляда, съобщиха от полицията в крайдунавския град.

След дадена от водача кръвна проба в медицинско заведение и последвалото химично изследване в лабораторията на ОДМВР – Русе е установено наличие от 2,42 промила.

Констатираното от униформените е документирано и материалите по случая са предадени на разследващ полицай.

Срещу 52-годишния водач е образувано бързо производство за престъпление по чл. 343б, ал. 1 от НК.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    6
    до 4
    Ако свалят пиян водач на тролейбус, какво правим тогава? Конфискуваме автобуса ли?:) Първо трябва да имаме полиция, второ правораздаването да е бързо и за всички. Законите си ги имаме и сега , ама не се прилагат за всички.
  • 5
    5
    до 4
    Ти пък, как ще конфискуваш автомобил който е служебен или лизингов? Най добре е да ги разстрелваме! На място! Да се научат те :)
  • -1
    4
    аз
    Още по-строги мерки трябват. конфискуване на автомобила и ганьо тогава ще после да се замисля, вижда се, че сегашните закони не го плашат
  • 4
    3
    !@#$
    То за това в щатите ти правят дрегер тест единствено и само ако ако нарушиш правилата или предизвикаш ПТП. Пил си, но си отговорен на пътя - никой не те закача. Ама направиш ли беля, стягай дупето, че затвора те чака.
  • 6
    2
    Де да знам
    Алкохола влияе по съвършенно различен начин на различните организми. Ако не е извършил проишествие за чий ще му съсипeте живота на човека? Съвършенно трезвата ми жена ще изпотроши поне два автомобила докато паркира ако не съм аз, на половинка ракия /само паркирам/.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари