Спипаха двама русенци с наркотици

0
Полицейски служители са хванали 37-годишен мъж, докато пуши марихуана
Полицейски служители са хванали 37-годишен мъж, докато пуши марихуана

Полицейски служители са хванали 37-годишен мъж, докато пуши марихуана

Двама мъже са установени с наркотици при полицейски проверки в Русе.

На 15 април около 18:30 часа в русенския кв. "Дружба 3" служител на Първо РУ е забелязал мъж със саморъчно свита цигара и при последвалата полицейска проверка е установен 37-годишен русенец. В хода на полицейските действия е изяснено, че мъжът държи в джоб на панталона си и пластмасова кутийка от шоколадово яйце, която съдържала три топчета суха зелена тревна маса и цигара, за които е обяснил, че са с марихуана за негова лична употреба, съобщиха от ОД МВР - Русе.

Случаят е документиран, като е започнато бързо производство.

Проверка за притежание на наркотици е започната във Второ РУ, след като на 12 април около 11:50 часа служители от районното управление, извършващи патрулно-постова дейност, при обход по ул. Тодор Икономов са заловили мъж от Русе с метамфетамин. 39-годишният предал на служителите найлоново пликче, съдържащо бяло кристалообразно вещество, за което заявил че е около 0.3 грама метамфетамин.

Образуваната по случая преписка, по описа на Второ РУ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    11
    асфдф
    ша плачете кат ланснат и тревите с китайско бяло
  • 2
    10
    Възмутен
    Стига сте мъморили. Цяла България видя един бивш премиер надрусан в парламента. Друг министър искаше да създадена супер агенция и да я подари на любовника си. Трети малограмотник без ден юридически стаж прави поредния опит недоносче за гавра с Конституцията. Какво искаме - те това могат ПеПеДеБилите
  • 2
    9
    До 6
    Абе не знам дали жена ми е недоебана ама ти гарантирам че ти боклук освен пребит и ще си и с разпран гъз. Мри боклук надрусан! Ще пикая на трупа ти бе ебалник!
  • 5
    8
    092
    Пред блок 302 в Чародейка в топлите дни това е ежедневие в промеждутъкът от 18-21:00 ч. може да се наблюдава това на фона на ци&анскака музика . Напълно необезпокоявани от живущите, деца, полиция! Положението в отчайващо! Мирише на марихуана и не се трае.
  • 6
    7
    Само Минавам
    Определено се набива на очи активността на МВР-Русе в направление борба с наркоразпространението. Трудно ми е да повярвам, че този текст излиза от моята клавиатура, но мога само да поздравя МВР за активността им. Що се отнася до заловените количества, не мисля че е важно на този етап, по-важно е "лошите" да усещат "жегата", че напоследък се бяха разпасали много.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари