Спипаха дрогиран шофьор с отнета книжка да кара нерегистрирана кола в Русе

0
Мъжът е спрян за проверка от екип на "Пътна полиция" на булевард "Цар Освободител"
Мъжът е спрян за проверка от екип на "Пътна полиция" на булевард "Цар Освободител"

Мъжът е спрян за проверка от екип на "Пътна полиция" на булевард "Цар Освободител"

На 14 ноември около 14:30 часа в гр. Русе, на булевард "Цар Освободител", кръстовище с ул. "Хан Аспарух", екип на "Пътна полиция" е забелязал лек автомобил с марка "Мерцедес", за който са имали информация, че е с прекратена регистрация.

Последвало е спиране и проверка на превозното средство, при което като водач е установен 31-годишен мъж. В хода на полицейските действия е изяснено, че колата не е регистрирана по надлежния ред, а освен това поставените регистрационни табели не са издадени от съответните органи и мъжът управлява превозното средство в срок на заповед за принудителна административна мярка - временно лишаване от право да управлява МПС, съобщиха от ОД МВР - Русе.

Последвало е тестване на 31-годишния с технически средства, като уредът за алкохол е показал отрицателен резултат, но дрегерът за наркотици е отчел положителен за амфетамин и метамфетамин.

На мъжа са съставени актове за нарушенията. Той е дал проби за химическо изследване. Материалите по случая са предадени на разследващ полицай и е образувано бързо производство за престъпленията по описа на сектор „Пътна полиция“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    Анонимен
    У туй Русе само дрогирани ножкаджии джигити без книжки,пък жени няма.Или другата група баваркаджии дрифтаджии (ножкаджии)с бегачки на газ , изтрити гуми десети сезон и два лева в джоба
  • 8
    2
    Отегчен
    Заглавието е силно подвеждащо. Как разбрахте, че е дрогиран? От тестовете ли? Същите от които вие пищяхте преди няколко седмици.
  • 14
    1
    daskal
    Пак го пуснете. Следващият път новината ще е - дрогиран без книжка с крадена кола блъсна и уби човек.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари