Спечелиха обществена поръчка за поддържане на автомобили на Община Русе

0
Русенската фирма "Термокинг ТТ" ЕООД е спечелила обществената поръчка за "Извънгаранционно поддържане на товарни автомобили и електрозаваръчни агрегати, собственост на Община Русе и второстепенни разпоредители"
Русенската фирма "Термокинг ТТ" ЕООД е спечелила обществената поръчка за "Извънгаранционно поддържане на товарни автомобили и електрозаваръчни агрегати, собственост на Община Русе и второстепенни разпоредители" Снимка: ТОП НОВИНИ

Русенската фирма "Термокинг ТТ" ЕООД е спечелила обществената поръчка за "Извънгаранционно поддържане на товарни автомобили и електрозаваръчни агрегати, собственост на Община Русе и второстепенни разпоредители".

Дружеството е регистрирано през 2012 г. с управител и едноличен собственик на капитала от 6 000 лв. Тодор Димитров Тодоров.

Фирмата е единствен кандидат за поръчката, обявена с публична покана, с прогнозна стойност 65 800 лв. Тя е предложила цена от 24 лв. с ДДС за сервизен час. 6 месеца пък е гаранцията, която се дава от датата на издаване на фактура за извършен ремонт.

"Термокинг ТТ" ЕООД ще трябва да поддържа общо 22 товарни автомобила - 15 на ОП "Комунални дейности", 2 на ОП "Обреден дом" и 5 ОП "Паркстрой", както и на 4 агрегати на ОП "Комунални дейности".

Източник: ТОП НОВИНИ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари