Спечели награда с филма „Дивергенти 3: Предани”

0

Как се казват героите на Шейлийн Уудли и Тио Джеймс в „Дивергенти 3: Предани”? Отговорете правилно на въпроса, като изпратите отговора си на имейл [email protected], заедно с вашето име, години и телефон за връзка. Общо 10 късметлии ще спечелят тениски за двама от филма, който вече очаква българските зрители в кината, информира Нова телевизия.

Междувременно третата част на световния блокбъстър „Дивергенти 3: Предани” изправя човечеството пред невъзможни избори. Лентата, режисирана от Робърт Швентке ни представя новата супергероиня на Холивуд – младата и талантлива актриса Шейлийн Уудли, а на екрана тя си партнира с чаровния Тио Джеймс. Двамата са предизвикани да опитат от опасностите на един нов свят, далеч по-непредсказуем от предишния.

„Дивергенти 3: Предани” можете да гледате в кината на 4DX и IMAX. Включете се в играта до 20 март 2016.

„Лента” е марката, с която Нова Броудкастинг Груп навлезе на пазара на киноразпространение в България, a през следващите месеци на 2016 година зрителите ще могат да се насладят на дългоочакваните продължения на още от най-успешните холивудски продукции – втора част на хитовия трилър от режисьора Луи Летерие „Зрителна измама”, продължението на култовия екшън „Механикът”, и нова глава от забавната комедия „Моята голяма луда гръцка сватба”.

Информация за заглавията, разпространявани от „Лента”, можете да намерите на сайта http://lenta.kinonova.bg/.

Източник: Нова Телевизия
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари