Спасиха мъж, паднал в дере край Харманли

0
40-годишният мъж тръгнал на разходка по екопътека в посока Дядо Тодоровата чешма
40-годишният мъж тръгнал на разходка по екопътека в посока Дядо Тодоровата чешма

40-годишният мъж тръгнал на разходка по екопътека в посока Дядо Тодоровата чешма

Полицаи и доброволци спасиха мъж, загубил се в района на Харманли, съобщиха от регионалния пресцентър на МВР.

Вчера около 21:00 часа в управлението е подаден сигнал от харманлийка, която заявила, че 40-годишният ѝ съпруг е излязъл около 15:00 часа на разходка по екопътека в посока Дядо Тодоровата чешма в района на комплекс "Приказките" и оттогава не се е прибрал.

Незабавно са сформирани издирвателни екипи, включващи и термовизионни камери, дронове, полицейски кучета и доброволци. Тази сутрин мъж от града, включил се в издирването, е чул викове за помощ. Спасителните екипи са открили мъжа паднал в дере, от което не е успял да излезе. Той споделил, че се загубил и не могъл да открие посоката. Повиканите на място медици са установили от първоначалния преглед, че пострадалият е леко премръзнал без други сериозни наранявания.

Предишният подобен случай в региона бе край Хасково, когато 46-годишният Златко изчезна на 13 юли т.г. След близо 20 дни масирано издирване той бе открит починал.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари