Спасиха котета, паднали в шахта в Русе

1
Огнеборците помагаха при издирването на 29-годишния русенец
Огнеборците помагаха при издирването на 29-годишния русенец Снимка: архив

За изминалото денонощие екипите на пожарната са реагирали на три сигнала за инциденти и произшествия и са извършили дежурство при провеждане на обществени събития. 

Сутринта, за времето от 09:30 до 13:00 ч., спасители от ССОД с помощта на автовишка са отстранявали опасно дърво в с. Тръстеник. Между 11:14 и 12:10 ч., отново екип на ССОД е посетил адрес до блок „Транстрой“, откъдето е потърсено съдействие, заради паднали котета в шахта. Животните са били извадени и предадени на общинския приют за безстопанствени животни.

Следобед служители от русенската дирекция са оказвали съдействие на водолазен екип от В. Търново и граничните полицаи при издирване на изчезнал във водите на р. Дунав човек. От 20:36 до 21:45 часа екип на РДПБЗН е извършил дежурство на бул. "Придунавски", във връзка с организирани обществени събития по случай празника на р. Дунав и пускането на огнени фенери и димки.

Снощи, между 22:36 и 23:50 ч., екип на ССОД е посетил адрес в русенския кв. Родина, за отстраняване на живак от счупен термометър.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари