Спартак (Варна) победи Дунав с 3:1

2
В 86-ата минута Луис Пахама хладнокръвно отбеляза гол за "драконите"
В 86-ата минута Луис Пахама хладнокръвно отбеляза гол за "драконите" Снимка: FC Spartak Varna, ФК Спартак Варна

В 86-ата минута Луис Пахама хладнокръвно отбеляза гол за "драконите"

В труден и оспорван мач Спартак (Варна) спечели срещу борбения тим на Дунав (Русе) с 3:1 в среща от 26-ия кръг на Втора лига.

"Соколите" започнаха мача много надъхано. В 20-ата минута пробив отдясно на Ромеш Ивей завърши с прострелно центриране, Ахмед Ахмедов протегна крак и засече топката над гредата.

Малко по-късно гостите като по чудо не откриха резултата. Неразчетено върната топка към вратаря Георги Георгиев бе пресечена от Луис Пахама и само неумението на нападателя не доведе до гол. В 33-тата минута най-дейният в състава на домакините Ромеш Ивей отбеляза гол-шедьовър и вдигна публиката на крака. Румен Руменов подаде от свободен удар към връхлитащия от втора позиция Ивей, чийто топовен изстрел не остави шансове на вратаря Дамянов, информира Sportal.bg.

В края на първото полувреме Виктор Митев изстреля топката в гредата.

В средата на втората част Ахмед Ахмедов се озова на стрелкова позиция, но се засуети и вратарят Дамянов парира удара му. В 73-тата минута Ромеш Ивей с техничен удар с левия крак отбеляза втори гол, а 10 по-късно, след солова акция, пропусна да оформи своя хеттрик.

В 86-ата минута Пахама хладнокръвно отбеляза гол за "драконите", а в последните минути гостите тръгнаха смело напред, но не успяха да стигнат до равенството. В даденото от съдията продължение Атанас Зехиров при контраатака отбеляза трето попадение, с което подпечата победата на своя тим.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари