СПА хотел в Сандански дарява 100 ваучера за хората на първа линия

2
Ваучерите са двудневни
Ваучерите са двудневни

Сто двудневни ваучера за почивка отиват при медици от болниците „Пирогов“, „Св. Петка” във Видин и „Доктор Иван Селимински” в Сливен. 

Ваучерите са предоставени на Дарик радио за съвместна дарителска инициатива от страна СПА хотел „Свети Никола“ в Сандански и Дарик радио. Дарителите изказват признателност на българските медици за всеотдайната работа и усилията за преодоляване на кризата, свързана с пандемията от коронавирус. 

"Две нощувки със закуска, спа център и закрит басейн с минерална вода се даряват на 100 души, останали на първа линия в борба с коронавируса, чрез съвместната инициатива", посочи Илия Пасков, член на Управителния съвет на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация и собственик на хотел „Свети Никола” в Сандански.

„Хиляди хора излизат на борсата и това ще се отрази на хотелиерския бранш. Държавата трябва помогне на хората да се върнат на работните си места. Колкото по-бързо рестартираме бизнеса, толкова по-бързо ще се възстановим“, коментира той, предава Дарик радио.

В заключение дарителите използват случая да благодарят и на екипите на болниците за дългогодишното професионално партньорство с Дарик радио.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари