Собственик на автошкола в Русе: Държавата избърза със системата за маршрути при изпитите

0
Не е ясно какво става с изпита, ако междувременно системата спре да работи, добавя Румен Христов
Не е ясно какво става с изпита, ако междувременно системата спре да работи, добавя Румен Христов Видео: Кис 13

Не е ясно какво става с изпита, ако междувременно системата спре да работи, добавя Румен Христов

"Държавата избърза със системата за маршрути при изпитите". Това смята собственикът на автошкола в Русе Румен Христов, цитиран от Кис 13. По думите му, указанията от техническото средство не са задължителни за изпълнение по целия зададен маршрут поради неточностите, които дава като информация.

Освен това не е ясно какво става с изпита, ако междувременно системата спре да работи. Тъй като все още се получавали неточности, автошколите са получили указания.

Въпреки че посредством техническото устройство се цели да се премахне субективността при оценяването със задаване на маршрут по електронен път, човешкият фактор не е напълно изключен, смята Румен Христов. Освен това, според него, има и пропуск в указанията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    5
    СкъсанЛявЧервенШушон
    Дъртото педи Христов не му е изгодно с новата система защото му спира далаверите!
  • 2
    4
    ха, ха,
    Верно лъжеш кат манго! Значи викаш през социализма си имал 100 000 километра без книжка?!? Може, ако си се возил! Ако не друго, тези дето са кормували и през комунизма си спомнят редовните катаджийски патрули на входовете на града, отделно други из целия град, на Симовата мелница например!
  • 0
    3
    Хайде, хайде до 2
    "Мангото" може и да те научи на пунктуация, но пък за чий ти е. Друсай клавиатурата смело.
  • 10
    2
    до 1
    А посмали манго!
  • -5
    1
    Хайде, хайде
    Още по социалистическо, в СБА-то, то друго нямаше, карах курса /два месеца/ ама вече имах 100 000 километра шофиране зад гърба си. Сега таблети-маблети, тинтири-минтири. Абе еййй, шофирането не е ядрена физика! Като стане на 16 хлапето, баща му до него и яваш-яваш, да се учи по кварталните улички. Ако стане беля, бащата плаща. Докарахме я до там, че аз напит като донски казак, жената кара ама не може да паркира между две коли. Аре марш да гледаш за гладни милиционери, 10 секунди и колата е паркирана. А съм поне на два промила и половина.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари