Снимка на деца, болни от РАК, разплака целия свят!

0
Трогателната снимка просълзи милиони, разлетя се по социалните мрежи и стана истински хит в Интернет
Трогателната снимка просълзи милиони, разлетя се по социалните мрежи и стана истински хит в Интернет

Лора Скантлинг живее в неголямото градче Юкон, в щата Оклахома. Тя е професионален фотограф и има собствено студио. Специализирала се е на семейни портрети и детски снимки.Световна известност й донесе снимка, направена през 2014 г.

На нея са три момиченца: 8-годишната Риан Франклин, Ейнсли Питърс и 5-годишната Райли Хюи. Тези момиченца ги свързва една обща трагедия - те са болни от рак.

Лора успява по неподражем начин да предаде целия трагизъм на ситуацията. Трогателната снимка просълзи милиони, разлетя се по социалните мрежи и стана истински хит в Интернет.

Всеки друг фотограф, сполетян от славата, би забравил за болните дечица. Но за Лора децата станаха като свои. Тя продължава да ги посещава в болницата, помага с каквото може. И за нейна и за родителите им неописуема радост Лора разбира, че и трите момиченца са успели да победят страшната болест!

За да отбележи щастливото събитие Лора прави нова снимка, на която радостните Риан, Ейнсли и Райли позира редом с предишното си фото. На новата снимка те са неузнаваеми и сякаш излъчват някаква вътрешна светлина и всепобеждаващ оптимизъм. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари