Смъртта на Веселина ще остане неразгадана

0
Окръжната прокуратура в Габрово прекрати разследването
Окръжната прокуратура в Габрово прекрати разследването

Окръжната прокуратура в Габрово прекрати разследването за смъртта на 19-годишната Веселина Тодорова.

Младото момиче загина на 4 юни 2016 г., след като беше открита зад блока, в който живее, само по бельо. При огледа бе установено, че Веселина е паднала от терасата на жилището си на 7-ия етаж, съобщава Евроком.

По случая бе образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител за убийство. Проведени бяха и разпити на множество свидетели и са назначени експертизи.

Бе установено, че 19-годишната Веселина, която е работила като сервитьорка, се е прибрала около час преди смъртта си сама в апартамента си. Криминалистите обаче не са открили доказателства, които да сочат, че в периода от прибирането й до момента на смъртта й в жилището е имало и друг човек, както твърдяха родителите на момичето.

При аутопсията от тялото на момичето не са установени следи от насилие, включително и сексуално. Изяснено е, че непосредствено преди да се прибере, Веселина е била в заведение, където според свидетели е употребила алкохол и наркотични вещества.

Експертизите са показали, че в тялото на Веселина е имало висока концентрация на алкохол и наркотици, които водят до зрителни и слухови халюцинации и състояние, наподобяващо остра фаза на шизофрения. 

Не е установено дали тя е била склонявана към самоубийство.

Източник: Евроком
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари