Смартфон приложения, които ще променят живота ви

0
Те ще повишат продуктивността ви и ще ви помогнат в ежедневието
Те ще повишат продуктивността ви и ще ви помогнат в ежедневието

Технологиите са неизменна част от ежедневието ни.

Критиците ги определят като контрапродуктивни и обсебващи, но истината е, че съществуват много мобилни приложения, които могат да променят живота ви в положителна насока. Ето няколко такива, представени от digital.bg.

Slack – за чат с колегите

Приложението е налично за iOS и Android и ви позволява да говорите с един или повече колеги, да провеждате групови дискусии и да споделяте файлове.

Outlook – за организиране на имейлите ви

Сред функциите на Outlook са календари, лесен достъп до приложения, както и няколко филтри. Услугата се интегрира с Exchange, Office 365, Outlook.com, Apple iCloud, Gmail и Yahoo Mail, така че можете да видите всичките си съобщения на едно място.

Messenger – за връзка с приятели и познати

Със 700 милиона потребители, популярността на Messenger определено е голяма. Потребителите могат да изпращат не само текстови съобщения, но също могат да правят телефонни обаждания и видео разговори и да изпращат пари. Приложението е налично за iOS и Android.

Evernote – за създаване на виртуален бележник

Evernote ви позволява да съхранявате всичките си мисли, идеи и планове на едно място. Вместо да ги държите в главата си, по-добре се доверете на Evernote. Може да добавяте всичко от текст и снимки до уеб страници и аудио файлове. Приложението е налично за iOS и Android.

Wunderlist – за създаване на списъци със задачи

С Wunderlist може да създавате списъци и да получавате напомняния за предстоящи събития, както и да споделяте тези списъци с приятели, семейство и колеги. Приложението е налично за iOS и Android.

Forest – за следене на продуктивността си

Forest следи производителността ви и ви позволява да визуализирате вашия прогрес във формата на дърво. Ако останете фокусирани за 30 минути, дървото ще разцъфти напълно; ако обаче работите от време на време дървото умира. Целта е в крайна сметка да имате гора от дървета, която показва упоритата ви работа. Приложението е налично за iOS и Android.

Day One – за помнене на всеки детайл

Day One ви дава възможност да запаметите всеки момент – от местоположението и метеорологичните условия до песента, която слушате в дадения момент. Резултатите може да публикувате във Facebook, като уеб страница или да ги запазите за себе си. Приложението е налично за iOS и има цена $5.

GoodReader – за работа с файлове

 GoodReader ви позволява да отваряте, четете и редактирате различни файлове от документи в Microsoft Word до PDF файлове. Можете да оставите бележки и рисунки и да маркирате части от текста. След като приключите работа с файловете, можете лесно да ги съхранявате на Dropbox, Google Drive, или друг сървър. Приложението е налично за iOS и има цена $5.

Pocket – запазване на статии за по-късно четене

Вместо да се надявате, че ще си спомните къде точно сте открили интересна статия, използвайте Pocket, за да си запазвате статии за по-късно четене. Приложението е налчино за iOS и Android.

Източник: digital.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари