Служителите на Туитър вече ходят на работа с тоалетна хартия

1
Милиардерът Илон Мъск въведе бюджетни ограничения
Милиардерът Илон Мъск въведе бюджетни ограничения Снимка: Getty images

Милиардерът Илон Мъск въведе бюджетни ограничения

Служителите на Туитър вече ходят на работа с тоалетна хартия. Част от мерките за намаляване на разходите удариха по санитарните материали в офисите, съобщава немското издание „Шпигел“, цитирано от bTV.

Милиардерът Илон Мъск въведе бюджетни ограничения, но те засегнала много неприятно онези служители, които не бяха уволнени. Онези, които все още работят в централата на компанията в Сан Франциско, са събрани на два етажа. Други четири етажа от сградата бяха затворени след мащабните уволнения.

Има сериозен проблем с почистването на все още отворените два етажа, сигнализират работещите за социалната мрежа. Според тях се разнася силна и доста неприятна миризма в офисите. Остатъците от храна гниели в кошчетата до бюрата. Тоалетните също били мръсни, а за да се използват служителите си носят тоалетна хартия от дома.

На този фон излезе съобщение, че офисът на компанията в Сиатъл ще бъде напълно затворен. Предстои предоговаряне на договорите с всички служители, твърдят висши мениджъри в компанията на Мъск. Междувременно стана ясно, че сървърите в Сакраменто са заключени и не е ясно, защо част от потребителите са изгубили връзка с Туитър.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    2
    Тюх!
    Миличките, те! Ам'чи да се подмиват с вода по пърдялниците, щом ще серат на работа вместо вкъщи!
  • 6
    1
    Хора
    Колкото повече има човек, толкова по-алчен става.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари