Служители на авиолиния качиха 6-годишно дете на грешен самолет

1
То е трябвало да посети баба си във Форт Майерс, Флорида, но вместо това е качено в самолет до Орландо
То е трябвало да посети баба си във Форт Майерс, Флорида, но вместо това е качено в самолет до Орландо

То е трябвало да посети баба си във Форт Майерс, Флорида, но вместо това е качено в самолет до Орландо

Непридружено 6-годишно дете бе качено в грешния полет. То е трябвало да посети баба си във Форт Майерс, Флорида, но вместо това е качено в самолет до Орландо, предава bTV.

След като самолетът, на който първоначално е трябвало да бъде той, кацнал и внукът ѝ не бил в него, бабата на детето Мария Рамос изпаднала в паника.

Жената разказва, че детето ѝ се е обадило, след като е кацнал в Орландо. Така жената трябвало да пътува 160 км от Форт Майерс, за да вземе внука си.

В изявление, изпратено по електронната поща на CNN, авиокомпанията Spirit Airlines се извинява на семейството, като посочва, че на 21 декември детето е трябвало да лети до Флорида.

Детето винаги е било под грижите и надзора на член на екипа на Spirit и веднага след като открихме грешката, предприехме незабавни стъпки за комуникация с родителите и за възстановяване на връзката“, се казва в изявление на авиокомпанията.

WINK-TV, филиал на CNN, разговаря с Мария Рамос, жена, която идентифицира детето като 6-годишния си внук.

Авиокомпания Spirit Airlines не отговори на въпроса как е станала грешката.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари