След скандала за разплащане с пътните строители: Кирил Петков показа кой и как е гласувал

0
Предложението ще бъде предложено повторно още днес
Предложението ще бъде предложено повторно още днес Снимка: БГНЕС

ПП, БСП и ДБ гласуваха "за" това, което обещах на пътните строители

"Продължаваме Промяната", БСП и ДБ направиха точно това, което днес обещах на строителните фирми. Партиите, които гласуваха против, се виждат долу на таблото! (бел. ред. ИТН, ГЕРБ-СДС, ДПС).

Така премиерът Кирил Петков коментира случилото се в пленарната зала в четвъртък вечерта. Публикацията на министър-председателя във Facebook идва след отхвърлените от парламента предложения за разплащане със строителните фирми.

Петков заявява, че ще внесат предложението повторно още в петък. "Няма да губим нито ден", категоричен е министър-председателят.

Той припомня своето обещание от днес към строителните фирми - че 655 милиона лв. ще бъдат разплатени веднага, и останалите 50% - след проверка и одобрение на парламента.

"Това решение гарантираше, от една страна, 655 млн. лв. веднага за строителите, а от друга - работещ механизъм за прозрачно изразходване на средствата пред очите на цялото общество", пише той във Facebook.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    1
    \'][
    Този министер е сащническо назначение в България! Докога сащ ще се меси в България?! Трябва изгонване от България на всякакви сащнически намеси! Този министер, както и сащническият посланик за България - персони нон грата! Всякакви сащнически НПО-та - вън от България!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари