Слави Трифонов: В парламента се карат и псуват на майка кой да контролира парите за здравето на хората

1
Поведението на ПП-ДБ е такъв срам и такова брутално доказателство за липса на морал, подчерта лидерът на ИТН
Поведението на ПП-ДБ е такъв срам и такова брутално доказателство за липса на морал, подчерта лидерът на ИТН Снимка: БТА

Поведението на ПП-ДБ е такъв срам и такова брутално доказателство за липса на морал, подчерта лидерът на ИТН

Лидерът на ИТН Слави Трифонов поиска оставката на правителството. Това съобщи той в своя Facebook акаунт по повод избирането на подпредседател на Националната здравноосигурителна каса - Момчил Мавров.

"Днес просто е един от крещящите поводи. Единственият изход, за да избегнем провала от некомпетентността на тези хора, да избегнем ежедневния срам от тяхната липса на морал, единственият изход е това правителство веднага да си подаде оставката", написа той.

"Ние, хората, много често бъркаме повод с причина. Просто, често не правим разлика между двете. От малък аз си повтарям, че трябва да правя тази разлика, защото тя е основополагаща в човешките взаимоотношения. Примерно: караш се с жена си и смяташ, че това е причината за вашите лоши взаимоотношения, а всъщност това е поводът. Причината вероятно е несходство в характерите. И, защо умнея по тези психологически въпроси? Защото наблюдавам днес какво се случва в парламента и поведението на ПП-ДБ е такъв срам и такова брутално доказателство за липса на морал, адекватност, и за това да не различаваш повод и причина. Поводът е избирането на подпредседател на Националната здравноосигурителна каса. Там има 8 милиарда и здравето на всички българи. Председателят на НЗОК е личен избор на Асен Василев, а подпредседателят е избор на партньорите на ПП-ДБ , ГЕРБ и ДПС. Те искат подпредседателят да е техен, за да може да контролира председателя. Но, Асен Василев не ще, задейства Кирил Петков и ето ти скандал в парламента. Карат се, псуват се на майка и всичко това за контрола на парите за здравето на хората. Но това е само поводът. Причината е абсолютната несъстоятелност на тази сглобка и излъченото от нея правителство. Доказателствата и поводите са ежедневни.", сподели още лидерът на ИТН.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    хаха
    Че са некадърници разбрахме всички. Ама когато критиката идва от Славуца, мутренската утрепка, пял на ушенце на Илия Павлов, пръв приятел с Бойко, изпрал милиони левове на групировките...доста несъстоятелно звучи. Този ТИТАН на мисълта без образование, без морал, без семейство, че даже тръгнал да ръси акъл за скандалите с жената, която той никога не е имал. Този има конкретна персонална вина за чалгаризацията на цяло едно поколение! Той е един от виновниците за днешното състояние на българския народ, но тръгнал да ръси акъл! Явно здраво са му стъпали на врата от сараите :)
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари