Слави Трифонов: Ние, вместо да гледаме в Космоса, гледаме горили!

0
Когато предложих да възобновим космическите мечти на българите ми се подиграваха, припомни лидерът на ИТН
Когато предложих да възобновим космическите мечти на българите ми се подиграваха, припомни лидерът на ИТН Снимка: Фейсбук

Когато предложих да възобновим космическите мечти на българите ми се подиграваха, припомни лидерът на ИТН

Днес прочетох в интернет една статия, в която се казва: Уганда ще печата човешки тъкани в космоса.

От статията става ясно, че Уганда ще изпрати сателит в космоса, защото според угандийските учени биопринтирането на човешки органи се получава трудно в земни условия. Добре. Я да видим какво знаем ние за Уганда от обща култура. Аз знам, че това е държава в Източна Африка. Там има най-много горили. Ходи се на сафари. Лъвове, жирафи, крокодили. Общо взето африканска работа. Само дето народа на Уганда гледа в Космоса, вместо да си гледа горилите.

Когато ИТН спечели изборите, аз предложих да възобновим космическите мечти на българите и да изпратим български и македонски космонавт в космоса, защото мислех, не, бях убеден, че такава мечта ще донесе гордост и самочувствие на всеки българин. Само дето, за моя изненада, това донесе основно шеги и подигравки и то не само от страна на троловете в интернет, а и от страна на публични личности, които аз лично мислех за малко по-интелигентни. Така е.

Угандийците вместо да си гледат горилите гледат в космоса, а ние, вместо да гледаме в космоса, гледаме горили. Колко е мъдра тая мисъл, че човек е толкова голям, колкото са му големи мечтите.

Слави Трифонов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари