Слави Трифонов: Народното събрание e като някаква лудница

0
Това, което се случва в Народното събрание е абсолютен фарс
Това, което се случва в Народното събрание е абсолютен фарс Снимка: Facebook

Това, което се случва в Народното събрание е абсолютен фарс

Направо нямам думи, а това, уверявам ви, много рядко ми се случва. Някъде по някаква телевизия, някакъв от така наречените политически анализатори каза, че всички депутати са виновни. Така ли? Всички без 11. Или поне аз мога да гарантирам за това, че 11 депутати в този парламент се опитват да се държат достойно и отговорно, но нямат тази възможност. Тоест, всички без 11.

Аз гледам по телевизията като всички български граждани и вероятно, като всички тях се чувствам все едно съм в някаква лудница. Или поне със сигурност останалите политически партии, без ИТН ме пренебрегват като гражданин на република България. Всичките им клетви колко важни проблеми има пред страната не струват и въздуха над главите им, защото без избор на Председател това Народно събрание е просто седянка на 229 неориентирани човечета. И вместо като депутати и служители на суверена да си вършат работата, да изберат председател на народното събрание, да съставят правителство и да работят, те се събират за 15 секунди.

И аз не преувеличавам, защото днешното заседание траеше 15 секунди. Явно се правят договорки, но не в парламента. Къде - не знам, но явно тия, дето арестуваха ония сега се опитват да се разберат, без да обидят избирателите си, но го правят тъпо, не по правилата и в крайна сметка настройват всички срещу себе си.

Слави Трифонов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Анализатор
    Има вероятност и то голяма,през м.юли да отидем за шести път пред урните.Политиката на ИТН в 49-тото НС,ако изобщо има такава,гарантира оставането далеч зад борда на партийката,защото нейните представители прегазиха принципите си и заканите за отстраняванeто на ПП-ГЕРБ.Напротив,те се пришиха към партията на г-н Борисов,за да накажат ПП и шефовете й,че отказаха шефският стола в БНБ на тогавашният Каримански.Няма идеология,липсва мотивация,шета се на интригите,на емоцията,все качества които не са за подражание.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари