Тошко Йорданов: При президентската република отговорността е ясна

1
Ще зададем въпроса за референдума така, че да доведе до Велико Народно събрание
Ще зададем въпроса за референдума така, че да доведе до Велико Народно събрание Видео: NOVA

Ще зададем въпроса за референдума така, че да доведе до Велико Народно събрание

Тошко Йорданов от „Има такъв народ” коментира в студиото на „Здравей, България” по NOVA поискания от лидера на партията Слави Трифонов национален референдум. Той е във връзка с това трябва ли България да бъде президентска република, или да остане парламентарна.

За да има референдум и той да може да се случи, трябва въпросът да е зададен така, че той да е от компетенцията на обикновено Народно събрание”, твърди бившият депутат. Той допълни, че „със сигурност ще бъде формулиран така, че да доведе до Велико Народно събрание”.

Според Йорданов гласуването с преференциалният вот е „изключително удобен начин да се продават депутатски места”.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    СЛАВЧО е кандидат за ЕРГЕНЪТ
    Достойнствата му не се виждат от пръв поглед , но финасово бил много добре обезпечен. Другият кандидат за ЕРГЕНЪТ , свирещия на пиано е много инфантилен и надали разбира нещо от политика.ТОЙ има дори истинска Диплома за висше образование. Слави е и композитор на музика , която прилича на народно творчество. Дори невежи хора могат да си помислят , че е заимствана , но това е лъжа.. Говори се още , че имал и собствени няколко много големи гарсониери. Приятелите му били прочути бизнесмени .
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари