Слави Трифонов: Г-н Рашков, арестувайте ме поне за 24 часа

2
Искам да си призная, да бъда честен и брутално откровен - аз съм мафиот. Такава е истината
Искам да си призная, да бъда честен и брутално откровен - аз съм мафиот. Такава е истината

Искам да си призная, да бъда честен и брутално откровен - аз съм мафиот. Такава е истината

Участвал съм пред очите ви в няколко мафиотски организации - “Ку-ку”, “Каналето”, “Хъшове”, “Шоуто на Слави”. Вие сте свидетели на мръсните пари, които взимах по мръсен начин от БНТ, от телевизия “7 дни”, от bTV, а в момента взимам от себе си. Това последното е върхът на корупцията - аз съм мафиот, който сам си плаща, защото сам се изнудва и сам рекетира себе си. Правя това признание, защото прекрасно осъзнах, че не мога да се скрия.

Затова се обръщам към вътрешния министър в оставка Бойко Рашков.

Г-н министър в оставка, доказателства за това, че аз съм мафиот имат всички български граждани, Гугъл, Уикипедия, но най-вече министър-председателят в оставка Кирил Петков и говорителят на кабинета Лена Бориславова.

Моля, извикайте на разпит посочените от мен лица, за да съберете доказателства и след това по смисъла на закона да дойдете и да ме арестувате.

Г-н министър в оставка, вие ще имате моите признания, информациите от разпитите, които ще проведете, и най-логичното следствие на всичко това е да бъда арестуван, осъден и вкаран в затвора до края на жалкия си живот.

Защото г-н Рашков, съгласете се, че и без да сте шеф на КПКОНПИ, като министър на вътрешните работи имате достатъчно власт да ме разкриете, арестувате и унищожите.

Г-н Рашков, аз не се шегувам, сериозен съм като некролог.

Не може непрекъснато да има твърдения, че аз съм мафиот, а Вие да не правите нищо. Това започва да става подозрително, ще вземат да ме обвинят във връзки с “Продължаваме промяната”. Затова ме арестувайте поне за 24 часа.

Слави Трифонов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    12
    10-ти
    А ти си чалгарска кратуна!
  • 3
    11
    10-и
    Божие наказание е тежката болест на Слави Трифонов! Какви комунисти, какви пет лева бе, сарайско-банкянски чалгарино? Жан Виденов беше свален от празните хладилници, от глада, от невижданата инфлация, доларът, чалгарино сарайско-банкянски, беше стигнал 250 лв, , от опашките още в 5 ч. сутринта за кофичка кисело мляко! Народът свали комунистическото правителство на Жан Виденов, а не Слави, който се дереше да пее фалшиво "патриотични песни"! Да, пееше ги, ама и слугуваше на свирепи престъпници от подземния свят, на мутри и мафиоти, ревеше на погребенията им и си "другаруваха", докато стана един от тях! Да, Сакатият учиндолец е мутра и мафиот! Да, той е чудовище, което една година разиграва държавата и се гаври с народа ни! Добре бе , чалгарино N 10, дето дрънкаш за "чугунени кратуни", я да ни обадиш КОЙ се гавреше най-просташки и цинично с Иван Костов и Надежда Нейнски? Не беше ли сега сакатото нищожество и не изпълняваше ли поредната поръчка, възложена му от мафията?! Впрочем, той винаги е изпълнявал поръчки срещу заплащане, разбира се! Платиха му да провали три парламента и да свали три правителства! Разбира се, не се изключва и последния стадий на заболяването му, което сериозно увреждало мозъчната дейност! Да, грях е, но аз мразя и ненавиждам сакатото учиндолско чудовище, с всеки изминал ден го мразя все повече и повече, както и българският народ, впрочем! С изключение на теб - чалгарино N10, на Хаджията, Джебчията и "юристката" им Рупчева с дългия нос, която, ега ти наглостта и цинизма, искала да им се "извиним"! Ами, грабвай десет пакета памперси и бягай на дивана!
  • 1
    10
    До четвърти
    Надявам се знаеш, е който бълва толкова омраза и ненавист и то към болестното състояние на някого, то рано или късно се връща. А и няма да забравим, че именно с песните на Слави народът свали Виденовото правителство и се откъснахме от Виденовата зима. Явно самият ти си една комунистическа чугунена кратуна, която ще се пръсне от омраза, че власт за комунистите в България вече НИКОГА няма да има
  • 3
    9
    любопитен
    Прав е Слави. Защо Бойко и Горанов да могат да бъдат арестувани по публикации в Гугъл. Премиерът се позовава на информации в интернет и срещу Иван Гешев. Явно премиерът и това посмешище, наречено министър на вътрешните работи не са разбрали че има специализирани служби на пряко подчинение на МС. Явно и премиерът не разбра, че всеки ден оставане на поста на министър Дамаджанов му носи само сриване на рейтинга. Навремето мислехме, че Георги Петканов е слаб министър, но Бойко Рашков го надмина. Отделно е въпросът, че Петканов беше изключително ерудиран и доказал себе си професор. Единствено Бойко Рашков може да се сравни по любовта си към чашката с един друг бивш министър на вътрешните работи, който обичаше да пикае в шадраваните.
  • 2
    8
    плюс-минус
    Слави, от много години имам добро мнение за теб като професионалист и колега. В последните години не гледах шоуто ти, защото, по мое мнение, след десетина години работа в една и съща посока, поовехтява. Работата, де! Бъди себе си. Мръсната политическа пяна все още, уви, плува отгоре. Но и на нея ще й дойде времето! На мръсната пяна.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари