Слави Ангелов: В ГДБОП не свършиха нищо срещу "Наглите"

0
„Политически чадър над „Наглите” според мен със сигурност не е имало, коментира журналистът
„Политически чадър над „Наглите” според мен със сигурност не е имало, коментира журналистът Видео: NOVA

Той смята, че политически чадър над бандата не е имало

Политически чадър над „Наглите” според мен със сигурност не е имало. В началото се занимаваха полицията и ГДБОП, което беше някаква голяма глупост. В ГДБОП спаха непробудно година и половина, пиеха водка в нощите, когато се предаваха откупите и не свършиха нищо”. Това каза в „Събуди се”  по NOVA журналистът Слави Ангелов.

Майката на един от отвлечените - Катрин Маркова, им беше посочила почти цялата група, поименно. Имаме абсолютно бездействие и неподготвеност на държавата и това беше причината те да разиграват всички в такъв дълъг период от време”, смята той.

Ангелов се е срещал с жертвите на отвличанията, разговарял е с тях. Не мисли обаче, че биха могли да се възстановят напълно след такова преживяване.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари