Слави Ангелов: 20-годишна вражда стои в основата на убийството на Алексей Петров

2
Според криминалния журналист мутренските години не се завръщат
Според криминалния журналист мутренските години не се завръщат Видео: NOVA

Според криминалния журналист мутренските години не се завръщат

20-годишна вражда стои в основата на убийството на Алексей Петров, смята криминалният журналист Слави Ангелов. Според него това е третата поръчка за ликвидирането на Петров, от един и същи автор. Ангелов припомни за всички атентати срещу бившата барета и за това от къде тръгна и какви бяха бизнес интересите му, предава NOVA.

"Днес се случи нещо, което трябваше да се случи още през 2002 г. По стечение на обстоятелствата се случи от третия път. За да разгадаем причините за убийството трябва да се върнем в далечното минало. Тъй като причините са в миналото", каза журналистът. "Мутренските години не се завръщат. Това дали службите работят или не работят няма никакво значение, тъй като това е дадена поръчка. Това е човек, който се пазеше много добре. Просто сега дойде моментът това да се случи, от третия път", добави той.

Ангелов отбеляза, че Петров не е бил добре охраняван както обикновено. "Може би е смятал, че проблемите му са решени", каза още Ангелов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари