Слънчево и топло в сряда

0
Максималните температури стигат до 28 градуса
Максималните температури стигат до 28 градуса

Максималните температури стигат до 28 градуса

През следващото денонощие над Западна България облачността ще бъде разкъсана, предимно купеста, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ). До обяд в отделни райони там, а след обяд на повече места, главно в планинските райони, ще превали и прегърми. В Централна и Източна България през нощта ще бъде предимно ясно, утре - слънчево с разкъсана висока облачност.

Вятърът ще е слаб, в Източна България след обяд умерен, от изток. Атмосферното налягане ще продължи да се понижава и ще бъде близко до обичайното.

Максималните температури ще останат без съществена промяна - между 23° и 28°, в София - около 24°.

В планините ще има разкъсана висока облачност, над масивите в Западна България - и купеста, и на места там, главно в следобедните часове, ще превали и прегърми. Ще духа до умерен вятър от изток-югоизток, по най-високите върхове - от юг-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 18°, на 2000 метра - около 11°.

По Черноморието ще бъде слънчево с разкъсана висока облачност. Ще духа слаб до умерен източен вятър. Максималните температури ще са 20°-22°. Температурата на морската вода е 19°-21°. Вълнението на морето ще бъде три бала.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари