Скъпият ток: ГЕРБ иска извънредно събиране на комисията по енергетика

0
Искат държавата да компенсира на 100 процента общините, болниците, училищата и църквите
Искат държавата да компенсира на 100 процента общините, болниците, училищата и църквите

Искането им е придружено с необходимия брой подписи

Комисията по енергетика да се събере извънредно този понеделник. Това искат от парламентарната група на ГЕРБ-СДС, предава bTV.

Причината е да се обсъди внесеното от тях проекторешение, според което държавата да компенсира на 100 процента общините, болниците, училищата и църкви заради поскъпването на тока, който купуват от борсата като небитови потребители.

Искането им е придружено с необходимия брой подписи. Бившият енергиен министър Делян Добрев обясни, че от ГЕРБ предлагат проект за компенсация на 100% от увеличението за всички обществени организации, които не могат да увеличат цените в отговор на поскъпването или които изпълняват обществена услуга.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари