Скандално обискираната Борислава: Искам обяснение за гаврата

0
По думите на Борислава, при обиска тя е съблечена гола до кръста, а неизвестна засега служителка на 4-то РПУ си позволява дори да бръкне в панталоните й
По думите на Борислава, при обиска тя е съблечена гола до кръста, а неизвестна засега служителка на 4-то РПУ си позволява дори да бръкне в панталоните й Видео: БГНЕС

"Искам да разбера имената на тази жена. Искам тя да излезе и да ми обясни защо направи това. Искам да ми каже защо постъпи така с мен и ме унизи".

С тези думи 20-годишната студентка от Благоевград Борислава Латинова се обърна чрез медиите към служителите в 4-то РПУ в София, където приятели на момичето организираха протест в нейна подкрепа.

Причината за протеста е скандалната полицейска проверка, станала на 17 октомври около 02:30 часа на булевард "Св. Наум". По думите на Борислава, при обиска тя е съблечена гола до кръста, а неизвестна засега служителка на 4-то РПУ си позволява дори да бръкне в панталоните й. От МВР вече заявиха, че директорът на СДВР е разпоредил проверка по случая. Проверка се извършва и от прокуратурата.

Източник: БГНЕС
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари