Скандалът в "Майчин дом" продължава

2
Бивши служители на болницата обвиняват ръководството в нередности и злоупотреби
Бивши служители на болницата обвиняват ръководството в нередности и злоупотреби Видео: NOVA

Бивши служители на болницата обвиняват ръководството в нередности и злоупотреби

В началото на седмицата лекари, вече бивши служители на най-голямата АГ болница у нас – „Майчин дом”, дадоха пресконференция, по време на която обвиниха ръководството в нередности и злоупотреби. Въпреки, че в излъчения материал беше изразена позицията на лечебното заведение и на медицинския център, който е негово дъщерно дружество. От там поискаха да направят още уточнения относно отправените към тях обвинения.

„Искам да направя следните уточнения. От месеци има безпардонна медийна атака на всички нива към всички държавни учреждения, неправителствеи и правителствени организации. Целта е една – да се уязви ръководството на „Майчин дом” и да се овладее болницата заради някакви лични и конюнктурни желание. Лично аз поисках право на отговор, защото в излъчения репортаж бях обвинен, че съм назначен като марионетка на директора на болницата професор Костов”. Това заяви в ефира на „Здравей, България” по NOVA управителят на МЦ "Майчин дом" д-р Иван Диков.

И допълни: „Бих помолил д-р Алън Начев да се запознае с нормативната база и Закона за лечебните заведения. Аз не съм на постоянен трудов договор, а изпълнявам длъжността след проведен конкурс и съм утвърден от Съвета на директорите като ми е възложено управлението на медицинския център със срочен договор”.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари