Скандалът с Бойко Борисов донесе нови топки на малките дунавци

0
Днес част от закупените 200 топки получиха децата набор 2005 от занимаващи се в школата в „Дунав 2010“, топки ще получат и школите в другите русенски клубове
Днес част от закупените 200 топки получиха децата набор 2005 от занимаващи се в школата в „Дунав 2010“, топки ще получат и школите в другите русенски клубове

Скандалът след извънредния полет на правителствения хеликоптер с премиера Бойко Борисов за откриване на обновения стадион в Разград „обогати“ детско-юноиеската школа на „Дунав 2010“.

Националният фен клуб на футболния шампион на България „Лудогорец” организира дарителска кампания за покриване на разходите по полета, при която събра 4900 лв. Феновете връчили сумата на областния управител на Разград за да бъде предадена за покриване на разхода. След консултация с премиерския кабинет от там им върнали парите с препоръка да подпомогнат детските школи или за организиране и провеждане на спортни мероприятие.

Решихме да закупим с тези пари топки, които да раздадем в местата, където имаме представителства, каза Илхан Ариф, председател на фен клуб „Лудогорец” в Русе. Днес част от закупените 200 топки получиха децата набор 2005 от занимаващи се в школата в „Дунав 2010“, топки ще получат и школите в другите русенски клубове. Сред щастливците са  и деца от школите в Сандански, Попово, Варна и Бургас.

Източник: Русе Нюз
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари