Син на бивш депутат замеря минувачи с мебели

0
Барикадирал се психично болен замеря минувачи с мебели
Барикадирал се психично болен замеря минувачи с мебели Видео: NEWS7

Син на бивш депутат се е затворил в дома си и изхвърля тежки предмети през прозорците

Психично болен се е барикадирал в дома си в центъра на София, съобщава БЛИЦ. По неофициална информация мъжът е синът на бившия депутат от СДС Панайот Ляков – Константин. Полицията е отцепила района. Стана ясно, че мъжът не е въоръжен. В момента служителите на реда чакат той да се събуди.

Драмата започнала около 19:00 часа в събота. Константин разхождал кучето си и изведнъж започнал да чупи витрини и коли в близост до сградата, в която живее. Полиция пристигнала на място, но не го е задържала. Час по-късно той започнал да изхвърля покъщнина през прозореца си като замерял минувачи и свои съседи.

Служители на реда отново посетили адреса. Един от тях обаче се оказал на прицел, докато Константин изхвърля покъщнината си. По непотвърдена информация полицаят е леко ранен. Извикано е и подкрепление, както и кола на пожарната. При опит да влезе в уличката обаче се оказало, че тя е твърде тясна за автомобила на пожарната кола.

В следствие на агресивното поведение на Константин са потрошени няколко автомобила, както и витрината на магазин. Полицаите са блокирали живущите в кооперацията. От мерки за сигурност и те се оказали заложници в собствените си жилища.

Към момента мъжът се е барикадирал, слагайки на вратата си рамка от метално легло. На помощ за овладяване на ситуацията е повикана жандрармерията.

Източник: news7.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какви са сезоните в България?
- Агне, таратор, риба, прасе.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари