Сийка Милева: Прокуратурата разбра от медиите, че гоним руски дипломати

1
Говорителят на държавното обвинение изрази недоумение как прокуратурата е изолирана от подобна мащабна акция срещу руския шпионаж в страната
Говорителят на държавното обвинение изрази недоумение как прокуратурата е изолирана от подобна мащабна акция срещу руския шпионаж в страната

Говорителят на държавното обвинение изрази недоумение как прокуратурата е изолирана от подобна мащабна акция срещу руския шпионаж в страната 

"Българската прокуратура научи от медиите вчера, че от страната ни ще бъдат експулсирани 70 руски дипломати."

Това съобщи говорителят на държавното обвинение Сийка Милева. Тя бе категорична, че до този момент прокуратурата не разполага с никаква официална информация по горещия случай, предава БГНЕС.

"Не са получавали и информация от специалните служби за несъвместима дейност от страна на въпросните дипломати срещу националната ни сигурност", допълни Милева.

Буди недоумение, че държавното обвинение е изолирано от подобна мащабна акция срещу руския шпионаж в страната. Според източници от службите не е задължително участието на прокуратурата в подобна операция. Но експерти отчитат като сериозен пропуск от институционална гледна точка, че не е свикано и проведено заседание на Съвета по сигурност, преди Кирил Петков да обяви решението. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Мунчо
    Айде сега и прокуратурата - хиените на гешев.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари