Сийка Милева: Прокуратура не е информирана за акцията срещу Борисов

0
Разбрахме от медиите
Разбрахме от медиите Снимка: БГНЕС / архив

Действията по неотложност би трябвало да бъдат докладвани на прокуратурата в срок от 24 часа

"Българската прокуратура не е информирана за извършените действия по разследването от страна на Министерството на вътрешните работи спрямо политически лидери. Това, което научаваме от вас медиите е, че се касае до евросредства и всичко във връзка с тези действия, следва да отправите като въпроси към европейската прокуратура", заяви говорителят на главния прокурор Сийка Милева, предава Bulgaria ON AIR.

"Съгласно българското законодателство, когато се извършват действия по неотложност те би трябвало да бъдат докладвани на прокуратурата в срок от 24 часа", допълни говорителят на главния прокурор.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    daskal
    Всички виждат и знаят каква е ролята на прокуратурата в последните 20-ина години. Последните трима поредни главни прокурори са ярък пример. Не се нуждаят от коментар.
  • 10
    1
    123
    По голямо унижение, от това да ви прескочат, като институция в собствената ви държава НЯМА. БОКЛУЦИ !
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари