Сигналите на БОЕЦ за “Барселонагейт” вече са при Кьовеши и ЕК

6
Това обяви Георги Георгиев от ГД "БОЕЦ"
Това обяви Георги Георгиев от ГД "БОЕЦ"

Това обяви Георги Георгиев от ГД "БОЕЦ"

Когато прокуратурата съобщи, че прекратява делото “Барселонагейт” ние сезирахме Брюксел и получихме уведомление преди дни, че сигналът, който пряко свързва къщата в Барселона с корупционните схеми на Борисов и на Валентин Златев, вече са в Люксембург при Кьовеши в Европейската комисия. Това разказа председателят на ГД ”БОЕЦ” Георги Георгиев в предаването “ЕвроДиков” по Евроком.

“Разследванията на "BIRD и на Биволъ" доказват пряка връзка, включително фактологично по размерите на сумите - на 99% сумите съвпадат с тези за фирмата, за къщата и т.н. Преките връзки между проектите, които са реализиране през Валентин Златев са доказуеми неща”, допълни Георгиев.

Председателят на гд “БОЕЦ” е убеден, че ще има развитие, защото до момента от сдружението са изпращали няколко сигнала до Люксембург и по всички тях има такова.

“Копие до сигнала е изпратен и до кабинета на Урсула фон дер Лайен, което е добър знак, защото ние помним отношенията на Борисов с предишната ЕК”.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    123
    Трансилванския вампир е само аватар на борба с корупцията. Нищичко няма да направи. Нищо няма да се случи. Помнете ми думата.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари