Щом има престрелка, значи държавата си е свършила работата

0
Означава, че някой някъде е натиснат
Означава, че някой някъде е натиснат

Който си върши работата в държавата, го убиват.

Този безумен извод се налага от думите на главния секретар на МВР Младен Маринов по повод екзекуцията на данъчния служител Иво Стаменов. Маринов сам си вкара автогол, доказвайки, че държавата и вътрешното ведомство не са способни да защитят тези, които си изпълняват съвестно задълженията по закон, пише FROG NEWS.

 С изказването си главсекът обезкуражи държавните служители да правят това, което се иска от тях. В ефира на БТВ той заяви: Обичайно, когато има подобна престрелка, държавата си е свършила работа. Означава, че някой някъде е натиснат. Това показва, че държавата си върши работата. Престрелката означава, че "техният канал по отношение на контрабанда" е прекъснат. Как, обаче Маринов ни лансира тази опорна точка не е ясно, след като няма събрани доказателства по този случай.

Припомняме, на 18 декември в центъра на столицата 43-годишният Стаменов бе прострелян на път за работа. Служителят на НАП бе ранен в дясното рамо, като бяха засегнати големи кръвоносни съдове. След две операции състоянието му беше стабилизирано. Стаменов беше директор на отдел "Фискален контрол" в НАП. Стрелбата срещу него бе определена като посегателство срещу държавността. По този повод и премиерът Бойко Борисов се закани, че "ще връща така, както заслужават". Миналата седмица беше съобщено, че Иво Стаменов е починал в болницата.

Не отхвърляме никоя версия за убийството на Петър Христов, каза Маринов. Той е ядосан, че изобщо по медиите се разпространява версията, че убийството може да е отмъщение от страна на "Наглите". Припомняме ви, че зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов лансила тази теза. Нещо повече, веднага след убийството, от МВР казаха, че вероятно посегателството е заради факта, че Христов е съдействал за разкриването на криминални престъпления.

 Маринов обвини медиите: "Аз първо съм ядосан, че това нещо се говори в медиите. По принцип не трябва да се говори кой е помогнал за разкриване на някакво престъпление", изтъкна той  и добави, че все пак не може да бъде отхвърлено като вариант. Относно хипотезата, че Георги Вълев от "Килърите", който е в затвора за убийство, е "поръчал" Петър Христов, Младен Маринов повтори, че се работи по всички варианти.

Източник: FROG NEWS
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари