Ще ви заколя, гяури!

1
Махмурлия събуди квартал с псувни и обиди, заплашил дори полицаи
Махмурлия събуди квартал с псувни и обиди, заплашил дори полицаи

Ще ви заколя”, „Ще ви счупя прозорците”, „Гяури”, „Турци” – това са само малка част от словесните излияния на мъж, разбеснял се в бургаския комплекс „Меден рудник”, които трябваше да чуят в 08.00 часа сутринта местни жители и пристигналите на мястото служители на МВР.

Екшънът се разиграл на 3 август т.г., а с решение на Бургаския районен съд хулиганът бе осъден на 500 лева глоба.

Рано сутринта, след бурен среднощен запой и последвал още по-бурен махмурлук жителят на „Меден рудник” с инициали Д.Г. се скарал със съседите. Един нарекъл - „турчин”, друг - „циганин”, а целокупно отправял закани за сексуални посегателства срещу майките им. Прекъсвал псувните, само за да се закани да счупи прозорците на хората.

Местните се обърнали за съдействие към полицията, съобщава Burgasinfo.

Пристигналите на мястото МВР – служители били посрещнати с нова порция от обиди и закани. За финал мъжът заплашил, че ще счупи стъклата на полицейския автомобил с камък. На нарушителя бил съставен акт за дребно хулиганство. В съда той твърди, че не си спомнял да се е заканвал. Но обещал, че „повече няма да прави така”.

Инцидентът не е спорадичен, мъжът  е добре познат на органите на МВР във връзка с множество подобни прояви осъществени след употребата на алкохол”, казват магистратите.  

Източник: Burgasinfo
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари