Ще ви изтрепя и ще ви излежа!

0
Джигит вилня с "Голф" и пушка пред дискотека, опита да прегази гардове и полицаи / Снимката е илюстративна
Джигит вилня с "Голф" и пушка пред дискотека, опита да прегази гардове и полицаи / Снимката е илюстративна

Млад мъж от Белозем беше арестуван от полицията при див екшън тази нощ пред дискотеката в село Белозем, научихме от Марица.бг.

31-годишният Иван С. – Майския, е бил закопчан от служители на районното в Раковски, след като вилнял пред заведението с Голф и пушка.

Инцидентът е станал около 3 ч. в центъра на Белозем. Майския влязъл на бургия в дискотеката, като отказал да плати за вход.

Малко по-късно той излязъл навън да се облекчи и отново се скарал с гардовете на нощното заведение. Междувременно те вече били извикали патрул на ДАИКС, който да респектира нарушителя. Вместо да се стресне от охранителите обаче, Майския се качил на бял Фолксваген Голф и се засилил срещу двамата пазачи и патрулната двойка. Гардовете успели да отскочат встрани и да се спасят. „Ще ви изтрепя и ще ви излежа”, заканил се бабаитът, после дал мръсна газ и изчезнал с колата.

С това обаче екшънът не приключил. Малко по-късно Иван Майския се върнал отново пред дискотеката. Той извадил ловна пушка през прозореца на колата и я насочил към охранителите.

Един от тях успял да измъкне оръжието от ръцете му. След подадения сигнал на тел. 112 полицаите от РУП Раковски реагирали светкавично и успели да задържат агресивния мъж.

Оказало се, че той е атакувал гардовете с ловна пушка, заредена с патрони 12 нули. Оръжието му е било иззето, а Майския е тикнат в ареста.

Източник: Марица
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари