Ще пръскат срещу комари в Мартен, Сандрово и Николово

2
Обработката ще е с наземна техника и ще започне в 21:00
Обработката ще е с наземна техника и ще започне в 21:00 Снимка: Община Русе

Продължават третиранията срещу кърлежи в Русе

В Мартен, Сандрово и Николово на 5 април (петък) ще се извърши първото за годината третиране срещу комари на територията на община Русе. Обработката ще е с наземна техника и ще започне в 21:00 и ще продължи до около 00:00 ч.

Пръскането ще се извърши от служители на фирма „Санси” ООД с два специализирани автомобила, като при неблагоприятни метеорологични условия дейностите ще се отложат за следващия подходящ ден.

Продължава третирането срещу кърлежи на територията на Русе, като през утрешния ден от 6 до 7:30 ч. ще бъдат обработени зелените площи между улиците „Доростол“ и „Алеи Възраждане“.

За пръскането срещу кърлежи се използва препарат “Айкън 10 КС”, а за дезинсекцията - „Цитрол 10/4 УЛВ“. Те са специално създадени за обработка на урбанизирани територии и са безвредни за хора и животни. Като допълнителни превантивни мерки при третирането на зелените площи срещу кърлежи се призовават гражданите да не навлизат в обработените терени през следващите 24 часа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    1
    Пашата
    Пуснете Килърите да напръскат срещу комари, от това Санси нищо не става, само пари вземат за пръскане с вода.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари