Ще помоля Путин да ми направи бронирана Лада

0
Като стана за трети път премиер, ще се возя на бронирана Лада Нива
Като стана за трети път премиер, ще се возя на бронирана Лада Нива

„Като стана за трети път премиер, ще се возя на бронирана Лада Нива. Ще помоля Путин да ми направи една такава. Смятам, че няма да ми откаже. При толкова международни смъртни заплахи, пушечно месо ли да ставам? Ако искате, и това ще стана“.

Това заяви премиерът в оставка Бойко Борисов пред журналисти, след като върна мандата за съставяне на правителство на президента Росен Плевнелиев. 

По-рано днес министър-председателят поиска НСО да върне на държавните горски предприятия предоставените й от тях джипове. Стана ясно, че луксозните автомобили, с които няколко горски стопанства се сдобиха преди година, в момента возят политици.

Борисов обясни, че него го возят коли на НСО на смяна – сигурно 5,6. Освен това с такива автомобили возил Дейвид Камерън и Виктор Орбан.

Автомобилите са били използвани и за нуждите на чужди държавни и правителствени ръководители при посещенията им в страната. С тях са се осъществявали и обиколките по границата и бежанските центрове.

Борисов обясни, че е уредил безвъзмездни джипове за охрана на границата от Ангела Меркел, а също – че е осигурил през бюджета пари за други десетки нови.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Приемате ли тази жена за Ваша законна съпруга?!?!
- Приемам!
Отчето погледнал към младоженката и рекъл: - Момче, пак те питам..

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари