"Ще ми липсваш, момиче!": Почина Сия от "Фермата"

8
Тъжната вест съобщи Натали Трифонова
Тъжната вест съобщи Натали Трифонова Снимка: bTV

Тъжната вест съобщи Натали Трифонова

Тъжна новина за Анастасия Христова, една от най-общителните и колоритни участнички във "Фермата", 2022, която е починала.

Трагичната загуба коментира и синоптичката на bTV и водеща на предаването COOLt Натали Трифонова.

"Ще ми липсваш, момиче! Много... Знам, че ни гледаш отгоре и се усмихваш…"

Анастасия, или както повечето участници и фенове на предаването я наричаха, Сия, беше третата напуснала риалитито. Припомняме, че Анастасия напусна "Фермата" след дуел с Ваня Павлова, в който другата жена убедително победи. Тогава фризьорката сподели, че не се чувства като губещ, защото си е тръгнала от предаването с много нови приятелства и защото се е научила да бъде по-смирена.

Във „Фермата“ Анастасия демонстрира качествата си като фризьор и правеше прическите на останалите участници.

В интервю на Ladyzone след участието си Анастасия беше достатъчно откровена да сподели много неща от личния си живот.

Освен коафьор, тя беше и любител на екстремните изживявания, като каране на АТВ, изкачване на планини и други. На групово каране на АТВ в пустинята среща и по-младия си приятел, когото описва като своята сродна душа.

"Сродни души сме. Не знам дали знаеш, че сродните души се срещат през по-голяма възраст“.

Анастасия е имала много трудности в живота си, които е преодоляла. Сама е отгледала дъщеря си и днес е управител на фризьорски салон.

В интервю преди време за "Тази събота и неделя" тя сподели:

Аз мисля, че почти всяка втора българска жена е на същото положение като мен. Аз поне познавам изключително много жени, които се борят сами. Да, много беше трудно и да, много съм падала и съм ставала. Не се притеснявам да го призная.“

Тогава тя разказа и за убежденията си, че големият брой самотни майки се дължи на това, че жените стават по-силни и не се нуждаят толкова много от мъжка подкрепя.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари