Шофьорката, причинила погром на паркинг в Русе, объркала педала на газта със спирачката

3
От полицията са ѝ съставили акт
От полицията са ѝ съставили акт Видео: NOVA

Джип прелетя през паркинг на хипермаркет в Русе и се вряза в павилион за бързо хранене

По пътя си колата ударила друг автомобил и мотор и изпочупила стъклата на павилиона. Няма пострадали хора. Инцидентът е станал във вторник малко преди обед пред магазин в централната част на Русе.

Джипът, шофиран от 43-годишна жена, прелетял през бордюри, ударил паркирана кола, помел стъклените прегради на павилиона за бързо хранене и спрял точно преди да влети през вратите на хипермаркета.

Жената зад волана обяснила пред полицаите, че се е объркала на бариерата на паркинга и вместо да натисне спирачка натиснала газта. По чудо пострадали хора няма.

"Видях как прелетя един джип. Ние бяхме на работното си място, почти нищо не видяхме - само как джипа лети като по филмите", твърди очевидец пред камерата на NOVA.

Инцидентът станал малко преди обед, по това време в павилиона за хранене имало и клиенти, и персонал. "В момента въобще не ми се говори, достатъчно хора ме разпитваха", заяви продавачката.

От полицията в Русе съобщиха, че жената не е употребила алкохол или упойващи вещества. Съставен ѝ е акт. Направени са и протоколи за причинените щети.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 12
    11
    .......
    Хайде де!!!!Сбъркала педалите!!!!Абе вие какви ги пишете?????А ние повярвахме на тази лъжа!!!!
  • 15
    10
    Stenli
    Така е,като раздават книжки на кило,а не според заслуги!!За затвор за инструктори те!
  • 14
    9
    Ivo
    Наистина е тъпа и проста овца,да и отнемат книжката!А и на вас които пишете глупости,също да ви ги отнемат!Как ще объркате педалите,не мислите ли?
  • 14
    8
    До 3
    Приятелят ти ако е бил с поставен колан е нямало да се залепи за предното стъкло като муха.
  • 15
    7
    Тази г-жа може и дядовия
    на съпруга си да го сгреши с някой чужд , по-голям и по-твърд ! После кой е виновен ? В края на краищата КАТаджиите са за това ! Те за това са учили. Важното е да няма счупено.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари