Шофьори се сбиха след пътен инцидент в село Голямо Враново

1
Единият мъж е карал с 2,24 промила алкохол в кръвта
Единият мъж е карал с 2,24 промила алкохол в кръвта Снимка: БТА

Единият мъж е карал с 2,24 промила алкохол в кръвта

45-годишен мъж от село Голямо Враново предизвика катастрофа в нетрезво състояние. Последвала е саморазправа, която е прераснала във физически сблъсък с шофьор на мотофреза.

На 5 април, около 19:00 часа, в полицията е получен сигнал за катастрофа в село Голямо Враново. Пристигналите на място служители установяват, че е възникнал спор между двама мъже, след като единият от тях, управлявайки мотофреза, е блъснат от лек автомобил "Форд Мондео", съобщиха от полицията в Русе.

Шофьорът на колата, 45-годишен мъж от селото, е осуетил опитите на полицаите да бъде тестван за алкохол с дрегер. Впоследствие му е издаден талон за медицинско изследване, а кръвната му проба показва 2,24 промила алкохол.

Срещу него са образувани две производства.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -3
    8
    до кретеноидото под мен
    на майка ти в путката
  • -3
    7
    кумундялски тролец
    Много мий зле, че ма шибат всякакви ПеПейци, ДеБейци, козяшки тролове, джендъри третополови и всякакви нормални българи! Боли ме газъ, но тьотка мутрофанка ще ми даде ръждясали копеки, че да ми зашият газягата у РуZZшлямия! Там имат опит от върнали се от фрона рушлямисти дето са ги ибали украинците!
  • -2
    6
    до ушевия смешник
    Ей сега има друга новина, че някакъв общински съветник от ПеПеругите е предизвикал ПТП и отказал проби за алкохол и наркотици, че и други такива провинения имал. Нали е от твоята хайка, какво ще кажеш за този случай?
  • 0
    5
    Ушев
    Познахте - наистина съм ПеПераст и правя свирки срещу пари за наркотици защото съм и наркозависим! Затова и съм платена подлога на Ококорения ПеПеруга, той ми е шефа!
  • 3
    4
    Ушев пеерас
    Брей, само Христо Коминтерна Кирчо тъпото и ококорения гей не спомена, явно си от тяхната резба, педал несретен.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари