Шофьор спаси дете от фатален инцидент във Варна

0
Детето изскача внезапно на пътя и само бързата реакция на шофьора предотвратява тежък инцидент
Детето изскача внезапно на пътя и само бързата реакция на шофьора предотвратява тежък инцидент

Момичето изскача внезапно на пътя и само бързата реакция на шофьора предотвратява тежък инцидент

Бърза реакция на шофьор във Варна предотврати фатален инцидент. Водачът спира рязко, когато малко момиче изскача внезапно на пътното платно и съумява да я предпази.

Ситуацията е заснета от видеорегистратор. Според водача това е само едно от "препятствията", с които той се сблъсква за няколко секунди по улицата.

"За 10 секунди. Три неприятности, куче, велосипедист, дете. Родители учете децата си да внимават когато пресичат път...", предупреждава Владимир Радев, цитиран от Glasnews.

Част от потребителите на социалната мрежа похвалиха водача за бързата реакция.

"Аз май ще съм единственият, който ще каже БРАВО за бързата реакция и спирачките при детето! Никаква видимост благодарение на паркиралите в активната лента.", пише Т. Тодоров.

Други не сметнаха реакцията му за нещо впечатляващо.

"Няма оправия с тези скапани варненски некадърни шофьори! Имате градска среда бре ! Кара се с макс 30 и то ако позволява, това че ви пърпори двигателя не ви дава предимство пред другите. Хвърлете си книжката и ползвайте автобус преди да сте убили някого!", категоричен е Николай К.

"Истината е една: Всеки, който се изпречи на пътя на задкормилното устройство във Варна е "неприятност", вредител и за публичен разстрел.", добавя Камен Й.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    1
    доктора
    Човече това е Владиславово. Караш бавно , гледаш ляво , дясно , назад , напред и нагоре дори. Детски градини , училища , баби , милфчета, тесни улички, тесни пички. Бърза работа нямаш ;)
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари