Шофьор скочи с кола от паяк, за да избегне глоба

2
Малко шофьори реагират толкова драматично колкото този англичанин
Малко шофьори реагират толкова драматично колкото този англичанин

Да гледаш как паяк ти вдига колата за неправилно паркиране е досада, която е позната на много от нас.

Но малко шофьори реагират толкова драматично колкото този човек в Уолтхамстоу, Източен Лондон, който бил толкова разгневен че са вдигнали колата му, че се качил зад волана и скочил директно от камиона.

Това удивително видео показва как мъжа, който след като се завърнал при автомобила си, който бива конфискуван, решава да предотврати репатрирането.

Кадрите показват как мъжа сяда зад волана преди автомобилът му да бъде закрепен към камиона. Вижда се как форсира двигателя на колата и след това без да погледне зад себе си за да провери дали пътят е чист, дава назад с пълна скорост, кацайки на пътя със удар пред група кикотещи се деца. След това той отпрашва.

Говорител на общинските власти в английската столица заяви, че случаят е бил докладван на полицията, но все още не са намерили нито шофьора, нито колата, тъй като тя не е регистрирана на човека, който я шофирал.

Общинският съветник от Уалтхам Форест Клайд Лоукс заяви, че действията на шофьора са шокиращи. „Може да видите деца и други граждани около мястото на видеото и слава богу никой от тях не е бил в непосредствена близост, защото той можеше да убие някого”, възмути се общинарят.

Свидетел на случката каза пред Daily Mail: „Имаше един силен трясък когато той падна от почти метър височина – мисля че каквато и да е била глобата, той ще трябва да даде тези пари за ремонт.”

Източник: Daily Mail
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари