Шофьор, превозващ незаконна дървесина, катастрофира на входа на Ветово

1
Служители на ДЛС "Дунав"- Русе са съставили два акта /Снимката е илюстративна/
Служители на ДЛС "Дунав"- Русе са съставили два акта /Снимката е илюстративна/

Вчера около 10:00 часа, на път с №2302 - от с. Семерджиево в посока към гр.Ветово, на около 200 метра преди указателна табела за вход в гр. Ветово, лек автомобил марка и модел "Фиат - Пунто" с русенска регистрация, теглещ ремарке е катастрофирал.

Изпратените на място полицейски служители са установили, че автомобилът бил управляван от ветовчанин на 67 г. , който по време на движение бил загубил контрол върху автомобила и е напуснал пътното платно, вляво по посока на движението, където се е спрял в крайпътен храст.

При инцидента не е имало пострадали. При изясняване на инцидента, униформените са установили, че в ремаркето мъжът превозвал около един кубичен метър дървесина за огрев от вида "акация" и "ясен", за които не разполага с редовно писмено позволително за сеч, превозен билет или други документи.

В РУ - Ветово по случая е образувана преписка с оглед изясняване на деяние по чл. 235, ал. 1 от НК и е заведено ПТП с материални щети. На място са пратени, за да вземат отношение и служители на ДЛС "Дунав"- Русе, които са съставили два акта и констативен протокол за случая.

Иззети като вещи, послужили за извършване на нарушението, са лекият автомобил и ремаркето с дървата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари