Шофьор преби мъж заради забележка за висока скорост

0
Свидетели на случилото са станали деца, които играели на площадка
Свидетели на случилото са станали деца, които играели на площадка

Свидетели на случилото са станали деца, които играели на площадка

2-годишно дете и баща му на косъм от това да бъдат блъснати от автомобил, преминал с висока скорост в междублоковото пространство в столичния квартал „Дружба” 1. След направената забележка, шофьорът слязъл от автомобила и нанесъл побой върху мъжа и техен възрастен съсед.

Всичко се случило във вторник вечерта. Николай Грозданов играел с детето си в градинката. На няколко пъти се чувало свистене на гуми и автомобилът профучавал през улицата. Тогава му била направена забележка. Мъжът обаче слиза от колата и започва саморазправа. Когато стигнал до Николай, започнал да го бие. Друг мъж, който се е опитал да ги разтърва, също е набит.

А свидетели са станали децата на площадката.

На място дошла полиция. Шофьорът не е задържан, а само разпитан на място.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 23
    1
    Дгд
    Поредната тъпотия. Шофьора не е задържан а само разпитан. Директно в ареста е трябвало да го закарат и после яко бой. Да види хубаво ли е да бие
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари