Шофьор на ТИР загина на място при катастрофа край Арчар

0
Камионът е напуснал пътното платно и е паднал в бетонен канал /снимката е илюстративна/
Камионът е напуснал пътното платно и е паднал в бетонен канал /снимката е илюстративна/

Камионът е напуснал пътното платно и е паднал в бетонен канал

Пътният инцидент е станал вчера, край Арчар. В 17:09 часа на тел.112 постъпил сигнал за преобърнат в полето товарен автомобил, недалеч от селото, в посока Монтана. Пристигналите на мястото полицейски служители установили, че влекач „Мерцедес“ с прикачено полуремарке, управляван от 44-годишен плевенчанин, пътуващ към Видин, е напуснал пътното платно вляво по посока на движението си. Камионът продължил в затревената площ и достигнал бетонен канал, в който паднал частично и спрял.

Екип на Спешния център е констатирал смъртта на шофьора. Оперативна група е извършила оглед на местопроизшествието. Причините за катастрофата са в процес на установяване.

Разследването продължава, а по случая е образувано досъдебно производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари