Шофьор на БМВ "изгоря" след неправилно паркиране на инвалидно място

2
Спипаха 18-годишен младеж от село Кривня с кола с прекратена регистрация и чужди табели
Спипаха 18-годишен младеж от село Кривня с кола с прекратена регистрация и чужди табели Снимка: архив

Срещу двама водачи са започнати бързи производства. 

Единият случай е от 2 януари, когато около 18:00 ч. служители от сектор „Пътна полиция“ при проверка на кола с марка БМВ, паркирана неправилно на инвалидно място са установили, че мъжът /33 г./ управлявал превозното средство е лишен от това право по административен ред, а освен това автомобилът е с прекратена регистрация по чл. 143, ал. 10 от ЗДВП.

Констатираното от униформените е документирано и материалите са предадени на разследващ полицай, който е образувал бързо производство за престъпления по чл. 343в, ал.3 вр. ал.1 и по чл. 35, ал.2 вр. ал.1 от НК.

Другият случай е от 3 януари т.г. в с. Кривня. Там на ул. Александър Стамболийски", автопатрул на РУ-Ветово по време на изпълнение на служебни задължения за контрол, с оглед правилата за движение, са извършили проверка на лек автомобил марка "Опел", модел "Астра", управляван от 18-годишен от същото село. В хода на проверката става ясно, че поставените на колата регистрационни табели са издадени за друго моторно превозно средство, от друга марка и модел, а опелът е с прекратена регистрация. Полицейските служители са документирали установеното от тях, случаят е предаден на разследващ полица и е започнато бързо производство, с оглед извършено престъпление по чл. 345, ал. 1 от НК.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари