Шофьор, карал с 260 км/ч, ще бъде глобен само за тунинговането на автомобила му

0
Ще бъде санкциониран с от 2 до 7 хиляди лева
Ще бъде санкциониран с от 2 до 7 хиляди лева Видео: NOVA

Автомобилът ще бъде спрян от движение

МВР на крак заради ново видео, на което се вижда как шофьор кара с 260 километра в час по столичното Околовръстно шосе. Мъжът сам се е похвалил за това в социалните мрежи, а от полицията обявиха, че автомобилът ще бъде спрян от движение.

Има монтирани допълнителни агрегати като по-мощно турбо, спортни филтри, изменения на генерацията, която също е спортна. За тези изменения на водача ще му бъде съставен акт за управлението на този автомобил. Ще бъде санкциониран с от 2 до 7 хиляди лева. Подчертавам, колата ще бъде спряна от движение. За съжаление, ние няма как да знаем скоростта на база този клип”, каза зам.-директорът на „Пътна полиция” Мартин Чурински, предаде NOVA.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    N/A
    Дано тоя се претрепе и само той да умре
  • -4
    1
    11g24g 9okto
    Yyyyyyyy🎧📻🔪🔪🤓🧂😀🍾🤓🕳️🕳️🤓🧂🍰🧁🧁🌚🤤🧐😎😥😶‍🌫️🤤😓😓🤤👻🤤🤤🔥😶‍🌫️😶‍🌫️🧐☠️😶‍🌫️😶‍🌫️😶‍🌫️😶‍🌫️😶‍🌫️😶‍🌫️😶‍🌫️🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️💩💩🌚🤤🤤😓😓😓😭😭🤣🤓🤓💩💩👻👻😇😇😷😷😷🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️🌚🌚🌚👀👀💀💀💅🤳🙏💅🤳🚣🏄🪂🏄🏊🏊🧕🧕🌿🌷🌑🦊🦊🌑🌑🕳️🕳️🕳️🕳️
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари