Шофьор без книжка отне живота на двама души и 10-годишно дете

0
Трима загинали при катастрофа между автобус и лека кола
Трима загинали при катастрофа между автобус и лека кола Снимка: БГНЕС

Двама души и 10-годишно дете са починали при катастрофа между автобус и лек автомобил на пътя с. Каблешково – с. Нова Камена.

На 26 септември, в 18.50 часа, чрез ЕЕН 112 в ОДМВР - Добрич е получено съобщение за възникнало ПТП на пътя с. Каблешково – с. Нова Камена, на около 3.5 км. от с. Каблешково. За инцидента предаде Агенция "Фокус", позовавайки се на бюлетин от ОДМВР - Добрич.

След извършен оглед от служители на РУ - Тервел е установено, че след предприемане на неправилно изпреварване, неправоспособния водач на лек автомобил „Опел” с ТХ регистрация - Е. А., на 22 г. от с. Каблешково, поради навлизане в лентата за насрещно движение се удря в автобус ”Ванхол”, с ТХ регистрация, с водач И. А.(на 60 г.) от с. Поп Груево, със 40 години стаж. Вследствие на ПТП водача Е. А. и пътника, стоящ на предна дясна седалка - Б. Б. (на 18 г.) почиват на място, пътника А. А. (на 10 г.), стоящ на задна дясна седалка, почива по пътя за МБАЛ - Добрич, пътника Т. Н., на 45 г., стоящ на задна лява седалка е транспортиран в МБАЛ „Св. Марина”- гр.Варна, с различни контузии, без опасност за живота. Двамата пътници от автобуса не са пострадали.

По случая е образувано досъдебно производство.

Източник: Агенция "Фокус"
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари