Школски фелдшер блудствал с 14 ученички

0
Школски фелдшер блудствал с 14 ученички

Фелдшер, обвинен за блудство с 14 ученички, се изправи пред съда вчера. Делото срещу медика в училището по изкуствата «Отец Паисий» във Враца тръгна при закрити врати, съобщава вестник "Монитор".

Срещу 63-годишния Борислав Кунов са повдигнати обвинения за блудство с 14 ученички. Ако бъде признат за виновен, той може да търка наровете от една до шест години. Родителите на децата пък са подали граждански искове за около 140 бона. По тази причина е наложен запор върху цялото имущество на фелдшера.

Скандалната педофилска афера лъсна през май миналата година, когато 12-годишна ученичка се престрашила и разказала на майка си какви ги върши школският медик. Последвали я и другите момичета, които той опипвал по интимните части и целувал, когато те ходели за преглед или за извинителни бележки в кабинета му.

След обиски в училището и в дома му и след разпити в присъствието на педагог фелдшерът беше уволнен дисциплинарно и арестуван. Той остана в зандана една година. Отскоро е под домашен арест, тъй като има добри характеристики, чисто криминално досие и не би могъл да се укрие. Заседанието по процеса е отложено за септември заради изготвяне на нова съдебнопсихологическа експертиза.

Източник: МОНИТОР
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари