Шествие в памет на Свети

0
Животът на младата жена бе погубен при катастрофа в Шумен
Животът на младата жена бе погубен при катастрофа в Шумен Видео: NOVA

Животът на младата жена бе погубен при катастрофа в Шумен

Шествие в памет на жената, която загина при тежката катастрофа в Шумен.

То започна в 18:00 часа от мястото на инцидента, предава NOVA. 

На 28 септември 18-годишен шофьор се вряза с колата си в автомобила на Светомира Станчева и отне живота ѝ. Полевият тест за наркотици показа, че обвиняемият Жечко Кюркчиев е карал след употреба на амфетамини. Според защитата му това се дължи на зъболекарска упойка. В съда кръвната му проба се оказа отрицателна и магистратите го оставиха под „домашен арест”. Впоследствие джипът, шофиран от Кюркчиев в деня на фаталния инцидент, беше намерен изгорял.

Очакваме държавните органи да си свържат задълженията, да донесат в нашето семейство удовлетворението, което ни е нужно, и всеки да си получи заслуженото. Ние сме против агресията, искаме всичко да се реши по законов път”, каза бащата на загиналата Светомира - Анатолий Станчев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари